Lunds universitet i Science Village

Lunds universitets etablering i Science Village

Studentbesök i Science Village

I mitten av maj arrangerade projektgruppen för Lunds universitets etablering i Science Village (Etapp 2) en träff för studentkårerna, LUNA och Teknologkåren LTH, i området.

Innan genomgången av universitetets arbete för etableringen i Science Village fick studenterna en spännande rundtur i området och ett besök i The Loop för att se Science Village Hall. The Loop är fortfarande under konstruktion men beräknas stå klart i höst. Rundturen ordnades genom Science Village Scandinavia AB och leddes av kommunikationsansvarig Ludvig Duregård. Laila Olsson arrangerade specialbesök för Science Village Hall, mitt bland byggdamm och pågående konstruktionsarbete som genomförs av Skanska.

Därefter höll projektledaren och professor Knut Deppert en uppdatering kring etableringsarbetet och planprogramsarbetet som leds av Lunds kommun. Under uppdateringen presenterades de senaste framstegen och visionerna för området. Mötet avslutades med möjlighet för deltagarna att diskutera och ställa frågor om området och arbetet.

Mer information om vårens projektarbete finns publicerad på bloggen: Uppdatering angående Lunds universitets Science Village-etablering (Etapp 2)

Bilder från studentträffen den 15 maj:

Bilder av: Cecilia Schubert, Science Village-kommunikatör